top of page

febr. 28., Sze

|

Budapest

[Teltház] Sémáink és szexualitás előadás

Út a kielégítő és önazonos szexuális élethez!

Tickets are not on sale
See other events
[Teltház] Sémáink és szexualitás előadás
[Teltház] Sémáink és szexualitás előadás

Helyszín és dátum

2024. febr. 28. 19:00

Budapest, Budapest, Klauzál tér 6, 1072 Hungary

Leírás

Gazdóf Réka szexuálpszichológus, művészetterapeuta és sémakonzultáns tart 2024. február 28-án 19 órától egy órás előadást az előre regisztrált résztvevőknek  SÉMÁINK ÉS SZEXUALITÁS címmel.

Hogyan lehet könnyed, kielégítő és felszabadító a szexualitás? Mi az ami befolyásolja, akaratunk ellenére úgy tűnhet, hogy irányítja a kedvesünkre adott reakcióinkat, kapcsolódásra való képességünket? Ahogy a jó szex sem a hálószobában kezdődik, szexualitásunk megértése sem korlátozódhat az adott pillanatra vagy kapcsolatra. Kettőnk között ott feszül a múltunk, korábbi tapasztalataink mellett a hiedelmeink, sémáink. Minél kevesebb rajtunk a ruha, a lelkünk és annak sérülései egyre kendőzetlenebbül megmutatkoznak. Miközben túlszexualizált világban élünk, a gyakorlatban egyre jobban eltávolodunk a valódi intimitástól, kevésbé kapcsolódunk önmagunkkal és a párunkkal. Amíg más életterületeken talán kompenzálni tudjuk a szőnyeg alá söpört problémákat, ez a szexualitásban nem igazán működik. Ezért ahhoz, hogy valóban kielégítő és önazonos szexuális életet éljünk, először befelé érdemes fordulnunk, önmagunk felé. Ez az előadás arról szól, milyen hiedelmek, sérülések húzódhatnak meg a szexuális nehézségek mögött, mi az, amivel akaratunk ellenére szabotáljuk a saját boldogságunkat és hogyan induljunk el a szexuális szabadság felé. A zárt előadás előzetes regisztrációhoz kötött. Maximális létszám: 30 fő.

Helyszín: K6 Projekt Galéria | 1072 Budapest, Klauzál tér 6.

Időpont: 2024. február 28. SZERDA  19:00

Részvételi díj: A program ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni a hellourbanerotica@gmail.com címen lehet. Kérjük, az üzenetben írd meg a neved, emailcímed, és  a választott program nevét is! Köszönjük!

Gazdóf Réka szexuálpszichológus, művészetterapeuta és sémakonzultáns, aki több mint tíz éve foglalkozik egyéni tanácsadással. Mélyen hisz az emberi fejlődésben, az önmagunkkal való kapcsolódás fontosságában és abban, hogy a szexuális egészség elérhető, az érzékiség fejleszthető és tanulható.

Az esemény az URBÁN EROTIKA Projekt keretében valósul meg.

A fesztivál időtartama: 2023. február 14. – március 2.

Részvétel csak 18 éven felülieknek!

Elérhetőségek:

  • 🟦 FACEBOOK: https://www.facebook.com/ue.festival/
  • 🟥 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/ue.festival/
  • ⬛️ TIKTOK: https://www.tiktok.com/@ue.festival/
  • 🟩WEB: www.urbanerotika.com
  • ❓Kérdések: hellourbanerotica@gmail.com❓

Technikai támogató: audio-technica

Oszd meg!

bottom of page