top of page

febr. 16., P

|

Budapest

Parfümolaj Keverő Workshop

Keverd ki az esszenciát, ami a te aktuális hangulatodra és érzéseidre rezonál!

Tickets are not on sale
See other events
Parfümolaj Keverő Workshop
Parfümolaj Keverő Workshop

Helyszín és dátum

2024. febr. 16. 17:00 – 20:00

Budapest, Budapest, Klauzál tér 6, 1072 Hungary

Leírás

Mácsadi  Anni  aromaterápiás, fitoterápiás gyógynövényszakértő tart 2024.  február 16-án 17 órától háromórás workshopot az előre regisztrált résztvevőknek URBÁN EROTIKA PARFÜMOLAJ KEVERÉS címmel.

Keverd ki a saját Urbán Erotika illatod a fesztiválon! Az illat, mint olyan, az érzékiség egyik törékeny és finom megjelenése, ami mindenkire egyedileg hat. A szakmai közmegegyezésen alapuló afrodiziákumok és vágyharmonizáló  komponensek kis fiolákban érkeznek, ezekből szakmai segítséggel keverheted ki azt az esszenciát, ami a te aktuális hangulatodra és érzéseidre rezonál. Így lesz igazán saját egy parfüm!

Nemcsak a szexuális vágy kerül a középpontba, hanem a mindent hajtó belső tűz megfelelő táplálása is.

3 óra izgalmas illatolásra várunk!

A program fizetős, és előzetes regisztrációhoz kötött. Maximális létszám: 20 fő.

Helyszín: K6 Projekt Galéria | 1072 Budapest, Klauzál tér 6. Időpont: 2024. február 16. PÉNTEK 17:00 Részvételi díj: 12.000 Ft/fő

Regisztrálni a hellourbanerotica@gmail.com címen lehet. Kérjük, az üzenetben írd meg a neved, emailcímed, és a választott program nevét  is! A regisztráció a részvételi díj rendezésével válik véglegessé.

Mácsadi  Anni (@banyanni) 2013 óta foglalkozik fitoterápiával és gyógykencék készítésével, 2014-ben varázsolta el a klinikai aromaterápia világa. 2019-ben az illatok szubtilis, lélekre és pszichére való hatása került a  fókuszába, a keverékeibe épített összetevőket már ez alapján válogatja ki. Vallja, hogy a gyógyfüvekkel foglalkozni szentség, a szakmai alázat és intuíció szerelemgyerekeként születhetnek csak meg a legkiválóbb keverékek, természetesen terápiás tisztaságú és mennyiségű hatóanyaggal az üvegcsében. Ahogy a @banyanni instán is hirdeti, hitvallása másik ága a személyre szabottság, a műhelynapi keverésen az egyén aktuális  állapota, az erotikához fűződő viszonya is górcső alá kerül.

Az esemény az URBÁN EROTIKA Projekt keretében valósul meg. A fesztivál időtartama: 2024. február 14. – március 2. 

Részvétel csak 18 éven felülieknek!

Esemény linkje: https://www.facebook.com/events/190151970823314

Elérhetőségek:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/ue.festival/  INSTAGRAM: https://www.instagram.com/ue.festival/  TIKTOK: https://www.tiktok.com/@ue.festival/ WEB: www.urbanerotika.com

Kérdések: hellourbanerotica@gmail.com

Technikai támogató: audio-technica

Oszd meg!

bottom of page