top of page

febr. 21., Sze

|

Budapest

LÉLEKMÁZOLÓ workshop [0221]

Négy órás páros élményfestő workshop a K6 Galériában!

LÉLEKMÁZOLÓ workshop [0221]
LÉLEKMÁZOLÓ workshop [0221]

Helyszín és dátum

2024. febr. 21. 17:00 – 21:00

Budapest, Budapest, Klauzál tér 6, 1072 Hungary

Leírás

Krajnyák Vica és Nagy Zsuzsi kreatív koordinátorok  tartanak  2024. február 21-én 17 órától négy órás páros élményfestő workshopot az előre regisztrált résztvevőknek LÉLEKMÁZOLÓ címmel.

Az eseményen résztvevő párok rövid időre a kiállítás központi részeivé válnak, alkotói folyamatukat a látogatók végig követhetik. 

Ezúttal nem önismereti tréninget tartunk, hanem lényegében egy kreatív randit. Itt nem az eszközhasználati tudás számít, hanem hogy mennyire látjuk és tudjuk láthatóvá tenni szerelmünk lelkét a vásznon, amire párunk mindig boldog emlékként tekinthet majd vissza. Maximális létszám 10 fő (5 pár).

📍 Helyszín: K6 Projekt Galéria | 1072 Budapest, Klauzál tér 6.

🕧 Időpont: 2024. február 21. SZERDA 17:00

💰 Részvételi díj: A program ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni a hellourbanerotica@gmail.com címen lehet. Kérjük, az üzenetedben írd meg a saját és párod nevét is az emailcímeitekkel együtt, valamint, hogy erre az eseményre szeretnétek regisztrálni! 

Nagy Zsuzsanna 32 éves, művelődésszervezőként végzett, 10 éve él párkapcsolatban. Életének problémáit a művészetterápia eszközeivel tudta megérteni és feldolgozni. Vallja, hogy az egészséges lelki működésben a hobbiknak, kreatív alkotói folyamatoknak kiemelt szerepe van, hiszen saját párkapcsolatában is rengeteget segített az, hogy hosszú idő után újra ecsethez nyúlt. Ezért szeretne más pároknak is lehetőséget adni arra, hogy közösen alkossanak.

Krajnyák Vica 31 éves, már óvodáskora óta szerelmese a művészi önkifejezésnek - csupán az eszköztára bővült és finomodott.  Minden számára nagy esemény valamilyen formában testet öltött rajzban, versben, dalban vagy festményben, tehát a művészet egész életében végigkísérte a traumák, problémák feldolgozását és a boldog pillanatok megörökítését is. Stabil és boldog párkapcsolatban él, társával gyakran ajándékozzák meg egymást személyre szóló alkotásokkal, amik rengeteget hozzátesznek kapcsolatuk elmélyítéséhez. Éppen ezért hiszi, hogy a Lélekmázoló segíteni fog más pároknak is közelebb kerülni egymáshoz és életre szóló közös élményt ad mindkét félnek. 

Az esemény az URBÁN EROTIKA Projekt  keretében valósul meg.

A fesztivál időtartama: 2023. február 14. – március 2.

Részvétel csak 18 éven felülieknek!

Elérhetőségek:

🟦 FACEBOOK: https://www.facebook.com/ue.festival/

🟥 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/ue.festival/

⬛️ TIKTOK: https://www.tiktok.com/@ue.festival/

🟩WEB: www.urbanerotika.com

❓Kérdések: hellourbanerotica@gmail.com❓

Technikai támogató: audio-technica

Oszd meg!

bottom of page